Nieuws

Janmaat: ‘Ik zie in Gio wel een hoofdtrainer’

on

Daryl Janmaat denkt dat Feyenoord er goed aan heeft gedaan om Giovanni van Bronckhorst aan te stellen als hoofdtrainer. “Een goede keuze en fantastisch voor hem. Heel verrassend is het niet, ik had het al gelezen,” aldus de oud-Feyenoorder, die sinds dit seizoen bij Newcastle United speelt. 

“Vooraf had ik wel gerekend op Jean-Paul van Gastel, maar ik hoorde al dat Gio een grote kandidaat was. Mooi voor hem. Ik zie in hem ook een hoofdtrainer, hij heeft natuurlijk een fantastische carriere gehad, heeft veel ervaring, ik denk wel dat hij de capaciteiten heeft om een goede hoofdtrainer te worden. Het wordt een moeilijke klus, om te beginnen bij Feyenoord, dat is niet makkelijk. Maar hij is de juiste persoon hiervoor.” 

Kenneth Vermeer, doelman van Feyenoord, houdt zich op de vlakte. “Het is mooi voor Gio, of het een goede keuze is, ja, dat is aan de club. Hij ligt goed in de groep, het zal wel klikken denk ik.” 

Dat de huidige assistent van Fred Rutten geen ervaring heeft als hoofdtrainer hoeft volgens Vermeer niet veel uit te maken. “Dat heeft Van Gastel ook niet, je moet eens beginnen. Dit is zijn kans.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login