Nieuws

Janmaat: ‘Ik liet mij verrassen’

on

Feyenoord verloor afgelopen zondag opnieuw terrein in de strijd om de landstitel. Na de 1-0 nederlaag bij RKC Waalwijk is de achterstand op koploper Vitesse inmiddels opgelopen naar zes punten. Daryl Janmaat rekent zich de nederlaag tegen RKC aan.

De selectie van de Rotterdammers gingen maandag met elkaar in gesprek over het verloren duel. “Maar dat doen we altijd hoor”, aldus Janmaat in het Algemeen Dagblad. “Natuurlijk ging het ook over mijn moment met Damiano Schet. Ik wilde de bal over de lijn laten rollen om geen tijd te verliezen voor een laatste aanval. Ik liet me echter verrassen. Dit reken ik mezelf aan. Dit mag nooit meer gebeuren.”

De 24-jarige international verklaart ook dat het vizier van Feyenoord nu gericht is op de komende wedstrijd tegen PSV. “Daar moeten wij iets rechtzetten. En ik wil me snel weer van mijn allerbeste kant laten zien. Met de volle, kolkende Kuip achter ons moeten wij PSV kunnen verslaan. Het liefst speel je na een verloren wedstrijd zo snel mogelijk weer om het slechte gevoel af te schudden. We moeten nog even geduld hebben tot zondag, maar neem van mij aan dat wij straks gretig zullen zijn.”

Memphis Depay zal zondag de persoonlijke tegenstander van Janmaat zijn. De rechtsback kent de vleugelspeler van het Nederlands elftal. “Hij is een goede speler. Ik ken hem natuurlijk van de trainingen bij Oranje. Ik zal er in ieder geval weer moeten staan.”

Bron: Soccernews.nl

20131126-100814.jpg

You must be logged in to post a comment Login