Nieuws

Janmaat: ‘Ik doe er alles aan om de Klassieker te halen’

on

Ondanks dat Daryl Janmaat te horen heeft gekregen dat hij twee weken niet zou kunnen spelen door een blessure, hoopt hij zondag te kunnen spelen. De verdediger van Feyenoord wil graag in actie komen tijdens de Klassieker tegen aartsrivaal Ajax. Dat laat hij weten tegen Voetbal International.

De rechtsback van Feyenoord heeft een scheurtje in zijn bovenbeen opgelopen. Hoe hij die heeft opgelopen is niet helemaal duidelijk. “Ik heb tegen PEC Zwolle met een injectie gespeeld omdat ik last had van mijn heup, wellicht dat ik op die manier die blessure heb opgelopen.”

Toch wil Janmaat er alles aan doen om in actie te komen tegen de Amsterdammers. “Ik doe er alles aan die wedstrijd te halen, maar het zal moeilijk worden. Elke dag gaat het wat beter, dus ik geloof niet dat ik er weken uit ben. Misschien dat het zo goed gaat, dat ik die wedstrijd kan halen.”

Hij zal toch niet alles op alles zetten om die wedstrijd te halen. “Forceren doe ik niet, want er komen zo veel wedstrijden aan. Als ik Ajax niet haal, richt ik me volledig op de wedstrijd tegen Kuban Krasnodar voor de Europa League.”

Bron: Soccernews.nl

20130814-141449.jpg

You must be logged in to post a comment Login