Nieuws

Janmaat houdt geen rekening met vertrek

on

Feyenoorder Daryl Janmaat gaat er vanuit dat hij dit seizoen bij Feyenoord blijft. De international zei dat maandag tegenover RTV Rijnmond bij de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor Opel.

Janmaat begon maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Samen met Miquel Nelom en Ruben Schaken had hij wat langer vrijaf gekregen, omdat de drie nog met het Nederlands elftal op trainingskamp waren meegeweest naar Azië.

Janmaat weet momenteel niets van vermeende interesse vanuit Italië. Juventus zou volgens de Italiaanse media de rechtsback over willen nemen van Feyenoord.

‘Ik heb zulke geruchten ook gelezen, maar ben niet met een transfer bezig. Zeg nooit nooit, maar op dit moment ben ik alleen maar met Feyenoord bezig’, aldus Janmaat.

Feyenoord wil binnenkort met Janmaat om de tafel om zijn contract op te waarderen. ‘Dat zou positief nieuws zijn, maar vooralsnog heb ik nog niets van Feyenoord gehoord. Dus mocht dat gaan gebeuren dan wil ik graag hun verhaal aan horen’, aldus Janmaat tegenover RTV Rijnmond.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login