Nieuws

Janmaat: ‘Het zal allemaal nog veel meer naar elkaar toe kruipen’

on

Feyenoord-verdediger Daryl Janmaat denkt dat het dit seizoen nog lang spannend zal blijven in de Eredivisie. De verschillen tussen de topclubs zijn niet groot en de rechtsback van de Rotterdammers verwacht dan ook een interessant restant van het seizoen.

“PSV begon goed maar blijkt kwetsbaar. Ajax heeft ook behoorlijk wat kwaliteit ingeleverd. Het zal allemaal nog veel meer naar elkaar toe kruipen. Natuurlijk hebben wij een slechte start gemaakt. Maar ik eindig liever goed met een slecht begin, dan dat we een goed begin hebben en slecht eindigen”, vertelde Janmaat in gesprek met Hand in Hand.

Trainer Ronald Koeman liet zich de afgelopen tijd regelmaat kritisch uit over de verdediging van Feyenoord. Janmaat vindt het niet erg dat Koeman zijn kritiek in de media uit. “Het is per speler verschillend wat voor uitwerking het heeft. De één kun je ermee op scherp zetten, de ander zal er minder zelfvertrouwen van krijgen. Ik weet zeker dat Koeman het altijd doet om iemand beter te maken. En hij kan maar beter iets over je zeggen, want als hij helemaal niks meer zegt, dan is er ook iets niet goed”, aldus Janmaat.

Bron: Soccernews.nl

20131005-190726.jpg

You must be logged in to post a comment Login