Nieuws

Janmaat: “Feyenoord is groter dan gedacht”

on

“Het is natuurlijk een grote stap in alle opzichten”, liet Janmaat weten aan Feyenoord TV. “Als je kijkt naar hoeveel mensen er betrokken zijn bij Feyenoord, dan is dat wel meer dan bij Heerenveen. Ook staat Feyenoord veel vaker in de media. Er zijn grote verschillen en ik vind dat alleen maar mooi. Ik wist van tevoren hoe groot Feyenoord was, maar het overtreft wel mijn verwachtingen.”

Janmaat is blij dat hij terug is gekeerd naar de club waar hij in het verleden in de jeugdopleiding speelde. “Het ging natuurlijk een tijdje minder bij Feyenoord, maar ik heb altijd gezegd dat ik graag terug zou keren bij Feyenoord. Het is fijn dat de club mij benaderde en daarna heb ik snel ja gezegd. Het heeft niet lang geduurd. Voor mij was dit een beetje thuiskomen. Ik miste mijn familie en vrienden.”

De mandekker veroverde bij de Rotterdammers snel een basisplaats.”Ik heb hier snel een basisplaats veroverd, dat is fijn. Ik vond dat dat goed verliep. Ik heb me wel goed kunnen aanpassen aan Feyenoord. Ik denk dat je gewoon je ding moet doen, dan komt het wel goed”, zo besloot Janmaat.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login