Nieuws

‘Janmaat en Newcastle United zijn dicht bij akkoord’

on

Daryl Janmaat gaat Graziano Pellè achterna naar de Premier League, zo meldt De Telegraaf maandag. De rechterverdediger van Feyenoord en het Nederlands elftal wordt al weken met een overstap naar Engeland in verband gebracht en nu lijkt het erop dat er in de komende dagen witte rook verwacht kan worden. Newcastle United lijkt zijn definitieve bestemming te worden.

Janmaat, 24 jaar, is volgens het dagblad dicht bij een akkoord met Newcastle United, dat met een bod van meer dan zes miljoen euro het nog één seizoen doorlopende contract wil afkopen. Feyenoord en Karel Jansen, de zaakwaarnemer van Janmaat, ‘zitten volop in de onderhandelingen’ met de Premier League-club, zo schrijft De Telegraaf. Bij the Magpies staan al drie Nederlanders onder contract: Tim Krul, Vurnon Anita en Siem de Jong.

Feyenoord ontvangt minimaal acht en maximaal tien miljoen euro voor de verkoop van Pellè aan het Southampton van Ronald Koeman. In de komende dagen zal de club uit Rotterdam de transfer van Bruno Martins Indi naar FC Porto aankondigen, à 8,5 miljoen euro, als de medische testen en gesprekken tussen de club uit Portugal en de verdediger zelf naar wens verlopen.

Bron: voetbalzone.nl

20140714-072609-26769215.jpg

You must be logged in to post a comment Login