Nieuws

Janmaat en De Vrij mogen vertrekken

on

Daryl Janmaat en Stefan de Vrij gaan voorlopig niet in gesprek met Feyenoord. Het tweetal beschikt na dit seizoen nog over een eenjarig contract. De spelers willen buitenlandse interesse afwachten. Datzelfde geldt voor technisch directeur Martin van Geel, zo meldt het Algemeen Dagblad

Met het oog op de financiële schuld zou Feyenoord overwegen om één of beide internationals te verkopen. Een deel van de opbrengst zou de nieuwe coach Fred Rutten mogen besteden aan aanwinsten voor de club. Ondertussen lijken Janmaat en De Vrij, mits zij fit blijven, zeker van een plaats in de WK-selectie bondscoach Louis van Gaal. Hier kunnen zij zich extra in de kijker spelen.

Feyenoord waagde dit seizoen nog wel een poging om Janmaats contract open te breken. “Die gesprekken zijn stilgelegd, we wachten de zomer af”, geeft Van Geel aan. “Bij De Vrij hebben wij al eerder besloten om tot na het WK te wachten.” Terence Kongolo, die mogelijk als rookie meegaat naar Brazilië, is nog wel in onderhandeling. Ook het contract van de twintigjarige verdediger loopt in 2015 af. “We praten met Terence, er is ons veel aan gelegen om hem langer te binden. Hij moet in de toekomst een belangrijke speler worden.”

Bron: Soccernews.nl

20140409-075424.jpg

You must be logged in to post a comment Login