Nieuws

Janmaat en Clasie fit genoeg voor wedstrijd tegen Heerenveen

on

Feyenoord beschikt komende zondag in de uitwedstrijd tegen Heerenveen over een nagenoeg fitte selectie. Trainer Ronald Koeman mist alleen Miquel Nelom en Samuel Armenteros. Over de inzetbaarheid van Daryl Janmaat en Jordy Clasie bestaat geen twijfel meer.

Clasie kampt al ruim een week met een gekneusde onderste rib. De middenvelder liep de kwetsuur op tegen RKC, maar verbeet vervolgens tegen PSV de pijn. ‘Soms voelt het alsof ik een klap in mijn maag krijg’, aldus Clasie. ‘Maar tegen Heerenveen kan ik spelen. Dit zijn belangrijke weken, niemand wil nu afhaken.’ Ook Daryl Janmaat, die zondag tegen PSV met een lichte knieblessure vroegtijdig naar de kant ging, is er bij tegen zijn voormalige club.

Ronald Koeman zal deze week ook de hiërarchie bij het nemen van strafschoppen onder het licht houden. Graziano Pellè miste tegen PSV zijn derde strafschop in het shirt van Feyenoord. Koeman gaf al toe dat Pellè voor hem ‘geen zekerheidje is’ als hij achter de bal plaatsneemt.

De voormalige eerste keus Lex Immers miste vorig seizoen drie keer. De beste optie is volgens Koeman middenvelder Ruud Vormer, maar hij wordt dit seizoen nauwelijks opgesteld. Tonny Vilhena is een andere kandidaat.

Bron: Ad.nl

20131205-071541.jpg

You must be logged in to post a comment Login