Nieuws

Janmaat: ‘Als het goed is moet ik m’n familie lang missen’

on

Tussen alle trainingen van het Nederlands elftal richting het WK door genoot Daryl Janmaat van het dagje rust dat hij zaterdag had. ‘Lekker om weer even relaxed bij mijn familie te zijn. Want als het goed is, moet ik ze straks lang missen. Althans, dat hoop ik in ieder geval wel’, zei Janmaat nadat Oranje zondag de tweede driedaagse trainingssessie had afgetrapt.

Op basis van zijn prestaties lijkt de 13-voudig international al vrijwel zeker van een plek in de WK-selectie. ‘Ik maak me geen zorgen. Dat doe ik sowieso niet zo snel, maar ik ga ook uit van mijn eigen kwaliteiten’, aldus de rechtsback van Feyenoord.

Bondscoach Louis van Gaal beslist uiterlijk dinsdag welke 30 spelers in aanmerking komen voor het WK. ‘Ik heb niet het idee dat de spanning oploopt. Iedereen is fris en wil zich laten zien op de training. Of we het er onderling over hebben? Ach, ik in ieder geval niet. Maar als je bij die 30 namen zit, heb je natuurlijk een grotere kans om naar het WK te gaan.

Ik wacht het rustig af en hoopt uiteraard dat ik er bij zit’, aldus Janmaat, die samen met Bruno Martins Indi de meest ervaren international is die momenteel in Hoenderloo rondloopt.

Bron: Ad.nl

20140511-215731.jpg

You must be logged in to post a comment Login