Nieuws

Jan Kluitenberg nieuwe fysieke trainer Feyenoord

on

Jan Kluitenberg wordt met ingang van het nieuwe seizoen fysieke trainer van de eerste selectie van Feyenoord. Kluitenberg komt over van FC Twente, waar hij de afgelopen twee seizoenen actief was. Eerder was hij onder meer werkzaam voor AZ, Sparta Rotterdam, Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten, Benfica en Vitesse. Kluitenberg tekent bij Feyenoord een contract voor één jaar.

‘Feyenoord is een club met een groot aanzien in Nederland en ver daarbuiten’, vertelt Kluitenberg. ‘Als je bij zo’n club mag werken hoef je niet lang na te denken. Bovendien wordt het voor mij een hereniging met Ronald Koeman, met wie ik eerder heb samengewerkt bij Vitesse, Benfica en AZ. Van beide kanten is er veel vertrouwen in elkaar. Ik kijk er naar uit om bij Feyenoord aan de slag te gaan.’

Kluitenberg is bij Feyenoord de opvolger van Toine van de Goolberg, die tot aan het eind van dit seizoen fysieke trainer was in de staf van hoofdtrainer Ronald Koeman. Van de Goolberg was verdeeld over twee periodes in totaal negen jaar in dienst bij Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login