Nieuws

Jan Dirk Stouten vertrekt bij RTV Rijnmond

on

Jan Dirk Stouten heeft zijn vertrek aangekondigd bij RTV Rijnmond. De populaire verslaggever van met name de duels van Feyenoord is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Jan Dirk zal het lopende voetbalseizoen afmaken bij de regionale zender, waarna hij zijn eigen weg gaat.
.

Stouten zegt over zijn vertrek: “In 1990 begon ik als freelancer en versloeg ik jarenlang wedstrijden in het amateurvoetbal. Ik was chef sport toen de redacties van radio en televisie samen gingen en met heel veel passie en plezier doe ik al jarenlang verslag van de wedstrijden van Feyenoord. Ik begon hier op mijn twintigste en ik voel dat het tijd is voor nieuwe dingen. Vandaag heb ik chef sport Ruud van Os en hoofdredacteur Johan de Koster op de hoogte gesteld zodat zij de tijd hebben om over mijn opvolging na te denken.”

.

Jan Dirk gaat in de toekomst meer tijd steken in het runnen van zijn eigen bedrijf. Daarnaast is hij benieuwd wat er op zijn pad komt.

.

De medewerkers van RTV Rijnmond respecteren de keuze van Jan Dirk en hebben bewondering voor zijn durf. ‘We zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange tomeloze inzet voor het bedrijf. Jan Dirk heeft een grote bijdrage geleverd aan de groei van Radio en TV Rijnmond door de jaren heen. We gaan hem heel erg missen. Heel even dachten we aan een 1 april-grap, maar dat is het helaas niet. Het enige wat we nu kunnen doen is hem heel veel succes wensen in de toekomst’, aldus Ruud van Os.

Bron: Rijnmond.nl

Foto: jandirkstouten.nl
  

You must be logged in to post a comment Login