Nieuws

Jan Dirk Stouten in gesprek met Bruno Martins Indi

on

Iets meer dan twee jaar geleden deed Bruno Martins Indi iets dat hij in het vervolg van zijn carrière nooit meer zal doen. De jonge verdediger raakte in de uitwedstrijd tegen NAC Breda (2-0 NAC) scheidsrechter Bossen aan nadat die hem een rode kaart gaf. ‘Zoiets zal ik nooit meer doen’, aldus Martins Indi.

Aanstaande zondag staan NAC en Feyenoord wederom tegenover elkaar. Bruno Martins Indi start hoogstwaarschijnlijk in de basis en zal zeker niet weer de scheidsrechter betasten. ‘Daar heb ik toen wel van geleerd’, aldus de verdediger, die hiermee ook onbewust het drama van de overleden grensrechter uit Almere aankaart. ‘Dat is heel triest en had nooit mogen gebeuren. Ik zal zelf het goede voorbeeld moeten geven, want ik weet dat ik een rolmodel voor de Rotterdamse jeugd ben.’

Tegen NAC wordt Martins Indi door trainer Ronald Koeman waarschijnlijk op de linksbackpositie geposteerd. ‘Als linksback moet ik veel meer aanvallende acties maken, maar ik focus me toch vooral op de verdedigende taken’, aldus Martins Indi.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login