Feyenoordinbeeld

Jan de Jong: “Wellicht te vroeg naar Feyenoord gegaan”

on

Jan de Jong is de nieuwe man van de ECV. Volgens Johan Derksen in het programma Veronica Inside zat De Jonge bij Feyenoord niet op zijn plaats en zei hij “louter domme dingen.”

Jan de Jong kwam in een interview met Veronica Inside zelf nog even terug op zijn periode bij Feyenoord. “Ik ben niet naar Feyenoord gegaan, wat wel eens gesuggereerd is, omdat ik als een kind in een snoepwinkel daar rondliep en dat ik het zo geweldig vond om tegen het eerste elftal te lurken.

Ik had bij de NOS 30 jaar lang de luxe om bij alle EK’s, WK’s en alle Olympische Spelen te zijn, dus ik had het wel gezien. Nee, Feyenoord moest naar een nieuwe fase gebracht worden en ze waren op zoek naar een nieuw soort leiderschap en een nieuwe stijl van leidinggeven en ik denk dat ik te vroeg bij Feyenoord kwam. Daar waren ze nog niet aan toe. Dat kan voor een deel aan mij gelegen hebben, maar het kan ook een deel aan Feyenoord gelegen hebben.” Aldus Jan de Jong bij Veronica Inside.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login