Nieuws

Jan de Jong: ‘Feyenoord komt naar u toe deze zomer’

on

In november 2019 is het definitief: gaat Feyenoord City door of niet. Dat zei Feyenoord-directeur Jan de Jong vanavond tijdens zijn nieuwjaarstoespraak op de club. Volgens hem is november 2019 altijd al de richtlijn geweest.

De Jong vertelt in zijn speech waar de club vooral mee bezig is geweest de laatste tijd. ”Feyenoord bekijkt hoe ze haar toekomst zo veilig mogelijk stelt, met meer garanties op meer geld dan nu en met zo weinig mogelijk risico’s. Misschien zelf wel met minder risico’s dan we nu hebben in De Kuip.”

Volgens De Jong is Feyenoord hier een half jaar erg druk mee geweest en niet zonder succes. ”De businesscase oogt buitengewoon realistisch. Een belangrijke horde is genomen.” Ook zegt de Jong dat Feyenoord actief de markt op gaat om het verdere benodigde geld bij elkaar te krijgen. ”Feyenoord komt naar u toe deze zomer.”

De nieuwjaarstoespraak van Jan de Jong ging verder over de toekomst van Giovanni van Bronckhorst, de nieuwe samenwerking met FC Dordrecht en enkele behaalde successen van de club.

DE JONG VOOR DE CAMERA’S VAN RTV RIJNMOND

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login