Nieuws

Jalink wees Feyenoord-aanbod af

on

Nico Jalink heeft in het verleden een overgang naar Feyenoord afgewezen. De voormalig middenvelder, die onder andere in actie kwam voor Sparta Rotterdam, had in het verleden namelijk een driejarig contract kunnen ondertekenen bij de Rotterdamse club. Jalink zag dat echter niet zitten.

Jalink hield niet van lange contracten. “Ik moest toen mijn status van transfervrij-zijn opgeven en achteraf gezien had ik dat misschien ook wel moeten doen”, erkende de oud-speler in gesprek met Het Sport Magazine. “Op dat moment was het voor mij de vraag of ik daar ook daadwerkelijk aan spelen zou toekomen.”

“Zou dat niet gebeuren, dan zat ik drie jaar op de bank weg te pieteren”, vervolgde Jalink zijn relaas. “Dat risico wilde ik destijds niet nemen en toen ben ik een jaartje naar Port Vale gegaan. Ik heb het daar prima naar mijn zin gehad, maar het voetbal van toen was nog echt het Engelse kick and rush en als middenvelder kwam ik weinig aan de bal. Maar ik heb nog wel fantastische bekerduels gespeeld.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login