Nieuws

Jacobs: ‘Bilal weet gewoon niet wat hij doet’

on

Het slechte spel van Feyenoord blijft de tongen losmaken. Oud-Feyenoorder Rob Jacobs is niet blij met het spel van de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst en haalt ook hard uit naar Bilal Basacikoglu.

“Ze gaan steeds minder spelen. Een aantal spelers dat terugkomt van een blessure komt niet terug in een elftal dat loopt. Het loopt niet”, zegt Jacobs tegen Betweters. Jacobs is ook bijzonder kritisch op Basacikoglu, na zijn rode kaart tegen Vitesse van vorig weekend. “Hij weet gewoon niet wat hij doet. Dat kán niet. Dat bestaat toch niet?”

“Ik heb het idee dat het totaal geen team is. Het is los zand. Er zit geen combinatie in, niets. Ik ga me niet bemoeien met de opstelling, maar ik zou Van Persie de diepste puntspeler maken. Hij maakte een geweldige goal tegen FC Groningen die bij de mensen op het netvlies staat, maar daar hebben we niets aan. Hij moet wedstrijden spelen, vanaf het begin meedoen. Hij heeft zoveel techniek, daar kunnen de tegenstanders en zijn eigen medespelers niet aan tippen, maar stel hem dan op!”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login