Feyenoordinbeeld

Jaaroverzicht vanaf heden verkrijgbaar 

on

Het officiële Feyenoord Jaaroverzicht van het seizoen 2015-2016 is nu verkrijgbaar. In het 68 pagina’s tellende, fraai vormgegeven blad wordt in woord en beeld uitgebreid teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Het document is daarmee niet alleen een onmisbaar naslagwerk voor iedere Feyenoord-supporter, maar ook een tastbare herinnering aan de winst van de KNVB beker.
.

Bekerwinst

In het Jaaroverzicht wordt uiteraard veel aandacht besteed aan het hoogtepunt van het afgelopen seizoen: de bekerwinst en de huldiging op de Coolsingel. Dat begint al bij de cover, waarop een fraaie foto prijkt van de feestvierende spelers met de beker in bad. Verderop in het blad wordt teruggeblikt op de succesvolle bekercampagne, waarin Feyenoord onoverwinnelijk bleek en maar liefst zes Eredivisieclubs versloeg. Van de overwinning op PEC Zwolle tot de finale tegen FC Utrecht, alle wedstrijden komen in een compleet overzicht aan bod. De prachtige juichfoto’s vol emotie zullen bij menig supporter ongetwijfeld opnieuw voor kippenvel zorgen.

.

Eredivisie 

In twee hoofdstukken wordt ook teruggekeken op de prestaties in de competitie. Waar het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zich in de eerste seizoenshelft in de top van de Eredivisie nestelde, was de tweede seizoenshelft er een van uitersten. In het Jaaroverzicht wordt zowel teruggeblikt op die historische slechte reeks als op de daaropvolgende serie van elf wedstrijden zonder nederlaag, waardoor Feyenoord uiteindelijk als nummer drie het seizoen afsluit.

.

Statistieken

In het Jaaroverzicht komen verder de voorbereiding en het belangrijkste nieuws van buiten de lijnen aan bod, terwijl de uitgave bovendien talloze statistieken bevat over de voorbije voetbaljaargang. Ook worden de prestaties van de verschillende linies belicht. Dit alles maakt het Jaaroverzicht tot een exclusief bewaarexemplaar voor supporters.

.

Verkrijgbaar in de Fanshops

Het officiële Feyenoord Jaaroverzicht 2015-2016 is vanaf nu voor € 5,99 verkrijgbaar in alle vestigingen van de Feyenoord Fanshops en online te bestellen via www.feyenoordfanshop.nl.

.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login