Nieuws

Jaap Stam over Feyenoord: ‘Iedereen heeft ambities’

on

Jaap Stam heeft bij PEC Zwolle slechts zes wedstrijden als Eredivisie-trainer ‘in de benen’, maar wordt nu al gelinkt aan de ontstane vacature bij Feyenoord. De Rots van Kampen vindt het echter nog te vroeg om daarover na te denken.

“Ik ben daar nu niet mee bezig. Al kun je wel zeggen dat het mooi is als ze je naam noemen”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Laat duidelijk zijn: bij mij is alles erop gericht om het maximale uit PEC te halen. Er ligt namelijk nogal een flinke taak.” De voormalig topverdediger sluit echter niet uit dat hij op de lange termijn alsnog een grote stap gaat zetten. “Iedereen heeft ambities. Je wilt naar een bepaald niveau toe en dan is het afwachten waar je de kans krijgt in de top van Nederland.”

Voor Stam is het overigens niet de eerste keer dat hij wordt gelinkt aan een verhuizing naar Rotterdam-Zuid: in 1996 overkwam hem dat als speler al. “Toen ik bij Willem II zat, ben ik naar PSV gegaan. Maar ik kon ook naar Feyenoord, dat interesse had. Je maakt keuzes om bepaalde beweegredenen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login