Nieuws

Jaap Stam: ‘Ik erger mij niet zo snel’

on

Weer een gelijkspel, opnieuw puntenverlies. Feyenoord bivakkeert met drie punten in de middenmoot van de eredivisie. Toch stoort trainer Jaap Stam zich voorlopig nergens aan meldt het AD.nl. 

,,Ik erger mij niet zo snel”, antwoordde Stam voor de camera’s van FOX Sports op de vraag of hij zich heeft geërgerd aan het centrum Botteghin-Van der Heijden. Dat leidde tot de openingstreffer van de watervlugge Issah Abass, die aangaf op school een sprinter was (100 meter). ,,De jongens proberen het maximale eruit te halen. Soms maken we verkeerde keuzes of loopt het niet lekker. Maar dat ze elkaar rugdekking moesten geven: zeker.”

Toch klonk Stam ook tevreden. Over Ridgeciano Haps, bijvoorbeeld, de man van de gelijkmaker. ,,Hij doet het hartstikke goed”, zei de hoofdtrainer over zijn linksback. Ook over invaller Edgar Miguel Ié was Stam te spreken. ,,Hij is vrij kalm achterin.”

Stam hoopte al verder te zijn met het bouwen van zijn ploeg. ,,We moeten hier doorheen. We beseffen waar we vandaan komen. We hebben iets meer geduld nodig. Helaas.”

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login