Nieuws

Italiaanse media: ‘Vilhena in beeld bij AS Roma’

on

Tonny Vilhena is in beeld bij AS Roma. Dat meldt Il Corriere dello Sport vrijdag. De Feyenoorder moet naar verluidt tien miljoen euro kosten, maar zou niet bovenaan het Romeinse verlanglijstje staan.

Vilhena werd de laatste weken gelinkt aan AC Milan en Internazionale en kan sinds deze week een derde Serie A-club aan het rijtje toevoegen. Il Corriere dello Sport meldt dat technisch directeur Monchi een reis door Noord-Europa heeft gemaakt, waarbij hij een groot aantal ‘interessante transferobjecten’ heeft omcirkeld.

Eén van hen is Vilhena. De 23-jarige middenvelder van Feyenoord en het Nederlands elftal moet naar verluidt tien miljoen euro kosten. Bovenaan het Roma-verlanglijstje staat echter Sander Berge. De talentvolle middenvelder van Racing Genk wordt gezien als een ideale stand-in voor Daniele de Rossi en Steven N’Zonzi.

In de Italiaanse krant wordt óók gespeculeerd over een terugkeer van Rick Karsdorp naar Feyenoord. De rechtsback zou als wisselgeld kunnen dienen in de transfer van Vilhena. Een verhuurperiode ligt het meest voor de hand.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou