Nieuws

Italiaanse media: ‘Karsdorp uit AS Roma-selectie gezet’

on

Rick Karsdorp is door AS Roma-trainer Eusebio Di Francesco uit de wedstrijdselectie gezet voor het duel met Bologna van komende zondag. Volgens Italiaanse media heeft de rechtsback een aanvaring gehad met Di Francesco.

Het gaat naar verluidt om een stevig incident voor de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid van afgelopen woensdag, maar duidelijk is niet wat er precies is gezegd. Ilario Di Giovambattista, een journalist van het Italiaanse Radio Radio, claimt meer te weten. “Voor de wedstrijd tegen Real Madrid was er een woordenwisseling, een stevige confrontatie tussen de speler en Di Francesco. Hij heeft hem uit de selectie gezet”, zo wordt Di Giovambattista geciteerd.

Ook het Italiaanse Il Messaggero maakt melding van het incident. Karsdorp zou tijdens een training ter voorbereiding op het Champions League-duel niet de instructies van Di Francesco hebben opgevolgd, waarna de trainer geïrriteerd raakte en de situatie uiteindelijk escaleerde.

Karsdorp komt ook zondag niet in actie. “Dat betekent dat het probleem nog niet is opgelost en dat de relatie tussen de twee momenteel niet goed is”, zegt Di Giovambattista. “Je weet wat er gebeurt in zulke situaties. Soms is een dergelijke straf genoeg. Di Francesco heeft het deze keer goed aangepakt.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login