Nieuws

Invloed van Advocaat: ‘Van Bronckhorst wordt gepasseerd’

on

De komst van Dick Advocaat bij Feyenoord heeft tegen Roda JC nog niet voor de ommekeer van Feyenoord gezorgd. En volgens analytici als Mikos Gouka en Martijn Krabbendam is het twijfelachtig of die ommekeer er überhaupt nog wel komt dit seizoen.

“De hoofdtrainer van Feyenoord wordt aan alle kanten gepasseerd. Dit kan zo niet verder gaan,” zegt VI-journalist Martijn Krabbendam. “Dit is wel Feyenoord waar we het over hebben. Het is geen Scheveningen of Excelsior Maassluis. Dit kan zo niet verder gaan. Ik betwijfel of hij na dit seizoen verder kan, al hangt dat ook af van welke spelers er dan komen.”
Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad vindt dat in korte tijd de invloed van adviseur Advocaat wel aanzienlijk is geweest: “Hij heeft er kort op gezeten en aangegeven wat hij vond dat anders kon. En dat is allemaal veranderd. In kleine dingen, zoals langer trainen en met de busjes rijden naar Varkenoord. Maar ook in de speelwijze, hij wilde een agressiever Feyenoord zien. Dat is wel gelukt, al is het niet zo dat we de slingers op kunnen hangen.”
Tegen Roda JC stonden er weer vier nieuwe spelers in de basis, ten opzichte van de week ervoor. Krabbendam vond dat niet onlogisch: “Dirk Kuijt op tien, Van Beek en Vilhena eruit… Dit zijn ingrepen die niet uit de lucht komen vallen. Er is over nagedacht dit keer. Ik vermoed dat Advocaat daar de hand in heeft gehad.”

Bron: Rijnmond.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login