Nieuws

Internationals melden zich weer op Varkenoord

on

Alle (jeugd)internationals die afgelopen week wegens interlandverplichtingen afwezig waren, zijn donderdagochtend aangesloten op de groepstraining van Feyenoord. Trainer Ronald Koeman kon zodoende met een complete en fitte selectie toewerken naar de aanstaande uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarmee de ploeg komende zaterdag de competitie hervat.

Ondanks de regenachtige omstandigheden was het druk langs het trainingsveld op Varkenoord, wat alles te maken had met de herfstvakantie in een deel van het land. De aanwezige toeschouwers zagen hoe de groep na een uitgebreide pass- en trapoefening in tweeën werd verdeeld. Terwijl de van interlands teruggekeerde spelers een rondo afwerkten, speelden de overige spelers een partijspel.

Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie kenden een uitstekend verblijf bij het Nederlands elftal, dat de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Hongarije en Turkije op overtuigende wijze wist te winnen. Sven van Beek maakte maandag zijn debuut voor Jong Oranje, terwijl ook Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius in actie kwamen voor het hoogste nationale jeugdelftal.

Nu de selectie weer compleet is, kan Feyenoord zich volledig richten op de aanstaande competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles van komende zaterdag. De ploeg hoopt in dat duel de lijn van de voorbije periode door te trekken, waarin vijf van de zes gespeelde wedstrijden werden gewonnen. Het competitieduel in de Adelaarshorst begint zaterdag om 18.45 uur.

20131017-123848.jpg

You must be logged in to post a comment Login