Nieuws

Interesse in Boëtius is slechts informeel

on

Jean-Paul Boëtius staat op het lijstje van Feyenoord, maar vooralsnog is de interesse in de aanvaller van FC Basel informeel. De jeugdexponent van de Rotterdammers keert sowieso eerst terug naar Zwitserland, na een verhuurperiode in België..

Boëtius debuteerde in oktober 2012 tijdens de Klassieker tegen Ajax in het eerste elftal van Feyenoord, waarin hij direct scoorde. In 2015 vertrok de vleugelspits vervolgens naar FC Basel, maar zijn avontuur daar is vooralsnog geen onverdeeld succes. In januari van dit jaar bood het door Albert Stuivenberg getrainde Racing Genk op huurbasis uitkomst, maar die club neemt hem niet definitief over.

.

Mogelijk keert de 23-jarige Boëtius komend seizoen terug op het oude nest. Eljero Elia lijkt binnenkort te vertrekken naar Turkije, terwijl Watford-huurling Steven Berghuis in principe terugkeert naar Engeland. Derhalve is Feyenoord op zoek naar aanvallende versterking, en daarvoor is onder anderen Boëtius voorzichtig in beeld. Hij keert sowieso eerst terug naar zijn Zwitserse werkgever, waarna hij bij Feyenoord wellicht serieuzer in beeld komt als Basel niet al te veel vraagt. De interesse vanuit Rotterdam is vooralsnog informeel.

.

Bron: Vi.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login