Nieuws

Interesse Fernandez en Ramsteijn, niet voor Mokotjo

on

Een verhuur van Guyon Fernandez en Kamohelo Mokotjo zit er deze winter niet in. Het duo van Feyenoord mag alleen verkocht worden, zegt technisch directeur Martin van Geel.

In gesprek met Feyenoord-clubwatcher Edward van Cuilenborg legt hij de situatie uit: “Er is sluimende interesse voor Guyon Fernandez, maar niet voor Kamohelo Mokotjo en Anass Achahbar. Mokotjo en Ferandez mogen niet verhuurd worden, maar moeten in de winterstop verkocht worden en anders blijven ze bij Feyenoord”, zegt de technisch directeur van de Rotterdammers tegenover ELF Voetbal.
Of Mokotjo na het vertrek van Omar Elabdellaoui toch tweede rechtsback of reserve middenvelder wordt, heeft ook te maken met het moment van vertrekken van Kelvin Leerdam naar Vitesse. Wanneer hij komende week al naar Arnhem gaat en er geen serieuze interesse voor Mokotjo is, is er een grote kans dat Mokotjo bij Feyenoord blijft. Immers, meer speelminten komen daardoor dichter bij.
Achahbar en Ramsteijn
Achahbar, die eerder aangaf graag te willen vertrekken uit Rotterdam, blijft toch. “Anass heeft zelf eerder aangegeven te willen vertrekken bij Feyenoord om elders aan spelen toe te komen, maar is daar op terug gekomen. Bovendien heeft niemand zich voor hem gemeld”, vervolgt Van Geel.
Het tegenovergestelde is het geval bij Kaj Ramsteijn, die deze winter wel verhuurd mag worden. “En voor hem is ruim interesse”, besluit de bestuurder de transferupdate. Van Geel bevestigde verder dat Willem II, NAC Breda, VVV-Venlo en PEC Zwolle gaan strijden om de diensten van Ramsteijn.

Bron: Elfvoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login