Nieuws

Inmiddels 28.000 seizoenkaarten verlengd

on

Afgelopen donderdag was de laatste dag van de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders. Ruim 28.000 supporters hebben zichzelf in deze periode al verzekerd van een plek in De Kuip voor het nieuwe seizoen. Door het grote aantal seizoenkaarthouders dat verlengd heeft, is inmiddels al een aantal vakken in het stadion volledig uitverkocht.

Vroegboekkorting tot en met 10 mei 2015

Het recht op gegarandeerd plaatsbehoud en voorrang op verplaatsing voor seizoenkaarthouders is vanaf 17 april 2015 komen te vervallen. Wel kunnen seizoenkaarthouders die nog niet verlengd hebben, evenals nieuwe seizoenkaarthouders, nog tot en met 10 mei 2015 profiteren van de vroegboekkorting.

Beschikbaarheid vakken

Seizoenkaarthouders die nog niet verlengd hebben en nieuwe seizoenkaarthouders dienen rekening te houden met een beperkte beschikbaarheid van vakken. Op www.feyenoord.nl/seizoenkaart is een overzicht te vinden van welke vakken er nog beschikbaar zijn. Ook nu geldt dat alle aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Speciale jeugdkorting op alle vakken

Vanaf seizoen 2015-2016 wordt op alle vakken een speciaal tarief aangehouden voor supporters tot 18 jaar. Iedereen die is geboren op of na 1 juli 1998, ontvangt een korting van 20% op de seizoenkaartprijs. Uitzondering hierop zijn de vakken waarop al (meer) korting gegeven wordt aan jonge supporters, namelijk de gezinsvakken (CC, DD, F, H, OO, P en PP ) en de vakken W1-4, Z1-Z4 en ZIB en YIB.

Simpel verlengen of aanvragen

Een seizoenkaart verlengen of aanvragen kan op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Als je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze direct aanvragen.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login