Feyenoordinbeeld

Inmiddels 11.000 passe-partouts verkocht 

on

Feyenoord had vanavond om 20:30 uur bijna 11.000 extra passe-partouts voor de groepswedstrijden van de Europa League verkocht aan seizoenkaarthouders die deze bij de herstart van de verkoop probeerden te bemachtigen. De om 18:00 uur begonnen online verkoop verliep zeker de eerste uren aanzienlijk trager dan gehoopt, maar kon en blijft in tegenstelling tot afgelopen zaterdag wel doorgaan. .

De club en ticketingpartner Eventim adviseren dan ook het te blijven proberen, ondanks de kans dat supporters gedurende het proces in een wachtrij terecht komen of op een ander probleem stuiten. Even na 20:00 uur leek de situatie zich grotendeels te normaliseren. Supporters bij wie geld is afgeschreven maar die de komende uren geen bevestiging met de e-tickets ontvangen kunnen het beste een mail sturen via het contactformulier op www.feyenoord.nl/service met daarin het ondernummer en zo veel mogelijk informatie over de gedane bestelling. 

.

De verkoop van passe-partouts is tot en met vrijdagavond of zolang de voorraad strekt exclusief voor seizoenkaarthouders. In totaal zijn er 26.000 passe-partouts beschikbaar. Afgelopen zaterdag werden er daarvan al circa 3.000 verkocht alvorens de verkoop door technische problemen bij Eventim moest worden gestaakt.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login