Feyenoordinbeeld

Informatie voor supporters die vanmiddag naar De Kuip gaan

on

De laatste maand van het jaar gaat voor Feyenoord van start met een Rotterdamse derby. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het zondagmiddag in een uitverkochte Kuip op tegen Sparta Rotterdam, dat voor het eerst in zes jaar weer actief is op het hoogste niveau. Ga jij vandaag ook naar De Kuip? Hieronder lees je de belangrijkste bezoekersinformatie voor Feyenoord – Sparta (aanvang 14:30 uur)..

Geen treinen op Rotterdam Stadion

Vanwege werkzaamheden aan het spoor stoppen er zondag geen treinen op station Rotterdam Stadion. Daarom geldt er voor treinreizigers richting De Kuip een aangepast reisadvies en dienen zij rekening te houden met een langere reistijd.

.

Er rijden vier treinen per uur tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.

.

Vanaf Rotterdam Centraal rijden tram 23 en 12 naar het stadion. Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Er rijden extra lange Sprinters tussen Dordrecht en Den Haag, die ook stoppen op Rotterdam Zuid. Vanaf deze stations is het ongeveer en kwartier lopen naar De Kuip.

.

Check de NS reisplanner op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.

.

Kom op tijd naar De Kuip!

De Rotterdamse derby is al weken volledig uitverkocht en Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De poorten van het stadion gaan om 13:00 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Feyenoord Fanshops

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta, een fraai Feyenoord-artikel scoren, bijvoorbeeld voor Sinterklaas? Kom dan langs in de Feyenoord Fanshops bij De Kuip. Beide clubwinkels bij het stadion zijn geopend!

.

Volg #feyspa op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Sparta Rotterdam of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom de derby op social media (hashtag #feyspa), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

.

Fouilleren

Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

.

Steun Feyenoord positief!

Feyenoord hoopt zondag op een mooie en succesvolle middag in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

.

Feyenoord wenst alle supporters een prettige en voorspoedige reis en een geslaagde zondag in De Kuip toe!

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login