Feyenoordinbeeld

INFORMATIE VOOR BEZOEKERS FEYENOORD – RODA JC

on

Feyenoord bereidt zich voor op de tweede thuiswedstrijd in vier dagen tijd. Na het bekerduel met FC Oss van afgelopen donderdag komt zondag Roda JC Kerkrade op bezoek in De Kuip, waar om 16:45 uur wordt afgetrapt. In verband met de verwachte drukte (De Kuip is uitverkocht) adviseert de club alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Hieronder lees je de belangrijkste informatie voor bezoekers van Feyenoord – Roda JC Kerkrade.

.
Kom op tijd naar De Kuip!

Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De poorten van het stadion gaan om 15:15 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

.

RET

Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Pendeltreinen

De NS zet zondag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – Roda JC Kerkrade speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Feyenoord Fanshops

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade een fraai Feyenoord-artikel scoren? Kom dan langs in de Feyenoord Fanshops bij De Kuip. Beide clubwinkels bij het stadion zijn geopend!

.

Volg #feyrod op social media

Als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Roda JC Kerkrade of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel (hashtag #feyrod) dan ook op social media, via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram. Alle posts van de club op Twitter en Instagram lees je op de wedstrijddag ook op Feyenoord.nl.

.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

.

Fouilleren

Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van Feyenoord – Roda JC Kerkrade.

.

Verscherpt toezicht

Hoewel er geen concrete aanleiding voor is, is er rondom het duel met Roda JC Kerkrade sprake van verscherpt toezicht in en rondom het stadion. Dit was bij de vorige thuiswedstrijden eveneens het geval. Normaal gesproken zullen bezoekers hier geen hinder van ondervinden.

.

Steun Feyenoord positief!

Feyenoord hoopt zondag op een mooie en succesvolle middag en avond in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde zondag in De Kuip toe!

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login