Feyenoordinbeeld

Informatie voor bezoekers Feyenoord – Excelsior

on

Na het Europese duel met Zorya Luhansk (donderdag) en de Klassieker (zondag) staat er vanavond wederom een thuiswedstrijd op het programma voor Feyenoord. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi op tegen Excelsior. In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie voor de Rotterdamse derby in De Kuip, die om 20:45 uur begint.

.

Stadion open om 19:15 uur

Feyenoord adviseert alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de bekerderby. De poorten van het stadion gaan om 19:15 uur open, anderhalf uur voor de wedstrijd.

.

Openbaar vervoer

Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen Excelsior aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Pendeltreinen

De NS zet woensdag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – Excelsior speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion. Plan je reis via www.ns.nl.

.

Avondspits

Wie toch met de auto komt, dient rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip kan extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd.

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

De laatste kaarten voor de bekerderby

Heb je nog geen kaart voor Feyenoord – Excelsior maar wil je de Rotterdamse derby in het bekertoernooi wel graag bezoeken? Er zijn nog kaarten! Verzeker jezelf van een plek in het stadion en steun Feyenoord op weg naar de volgende ronde: www.feyenoord.nl/ticketshop.

.

Volg #feyexc op social media

Als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Excelsior en extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel (hashtag #feyexc) dan ook op social media, via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram. Alle posts van de club op Twitter en Instagram lees je op de wedstrijddag ook op Feyenoord.nl.

.

Steun Feyenoord positief!

Feyenoord hoopt woensdag op een mooie en succesvolle avond in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!

.

Bron: Feyenoord.nl
 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login