Nieuws

Informatie verkoop seizoenkaarten voor Legioen-leden en Kameraadjes Junioren

on

Het is voor Legioen-leden, Kameraadjes Junioren en huidige seizoenkaarthouders mogelijk om vanaf aanstaande zaterdag 20 mei om 09:00 uur een seizoenkaart aan te schaffen. Vanwege de enorme vraag naar seizoenkaarten heeft Feyenoord besloten het eerder genoemde maximum van 31.000 seizoenkaarten te verruimen naar 33.000. Op deze manier biedt het Legioen-leden, Kameraadjes Junioren en huidige seizoenkaarthouders die een kaart willen bijkopen, een kans op een seizoenkaart voor 2023-2024. 

Let op: omdat de huidige seizoenkaarthouders massaal hun seizoenkaart verlengd hebben, is er een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er daarom snel bij! Legioen-leden en Kameraadjes Junioren kunnen maximaal twee seizoenkaarten aanschaffen. Huidige seizoenkaarthouders kunnen maximaal één seizoenkaart bijkopen. 

De seizoenkaart 2023-2024 biedt:
• Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
• Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
• Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de TOTO KNVB Beker (tot 1/8e finale)*;
• Voorrang op kaartverkoop voor overige (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
• Voorrang op de kaartverkoop voor Europese thuiswedstrijden;
• Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
• 15% korting op de aankoop van artikelen in de (Online) Feyenoord Fanshop.

* indien van toepassing

Voor meer informatie over de seizoenkaartprijzen en wat de seizoenkaart 2023-2024 biedt, verwijzen we naar de informatiepagina.

Vragen?
Als je vragen of opmerkingen hebt over deze e-mail, bekijk dan hier de seizoenkaart FAQ, de veelgestelde service vragen of neem telefonisch contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur bereikbaar. Je kunt ons ook een WhatsApp-bericht sturen via 06-1907 1908 of stel je vraag via Twitter: @VraagFeyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply