Nieuws

Informatie trainingen 1908 nieuwe seizoen

on

Feyenoord begint maandag op het eigen trainingscomplex aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In dit bericht staat meer informatie voor supporters die van plan zijn om tijdens de voorbereiding of komend seizoen een training te bezoeken op 1908. De eerste openbare training is op zondag 30 juni in De Kuip. Dit kon niet eerder vanwege het concert van Rammstein op dinsdag 25 juni en de vervanging van de grasmat.

Openbare trainingen
Het trainingsschema wordt wekelijks geactualiseerd op deze website. Hierin staat informatie over onder meer het aanvangstijdstip en de toegankelijkheid van de trainingen. Ook onder nieuwe trainer Jaap Stam zal normaal gesproken één a twee keer in de week openbaar worden getraind voor supporters en externe media. De laatste twee (tactische) trainingen voorafgaand aan een wedstrijd zijn in principe standaard besloten.

Aanpassingen 1908
Tijdens de zomerstop zijn zowel binnen het gebouw op 1908 als buiten op de accommodatie werkzaamheden verricht om de faciliteiten te optimaliseren. Het gaat om aanpassingen die al sinds de bouw en oplevering van het complex in 2018 op de planning stonden. Zo zijn onder meer de ballenvangers achter enkele doelen vervangen, is er een moes-/kruidentuin aangelegd en een insectenhotel geplaatst. Ook worden binnenkort de plaatsing van de doeken rondom het trainingsveld afgerond en wordt de videotoren aangepast, zodat deze beter aan de wensen voor de videoanalyse voldoet.

Toiletvoorzieningen
Op trainingscomplex 1908 worden in het nieuwe seizoen ook toiletvoorzieningen voor supporters geplaatst. Bezoekers van trainingen kunnen hier desgewenst gebruik van maken. Hiermee komt Feyenoord tegemoet aan de vraag vanuit supporters, die dit afgelopen seizoen bij de club hadden neergelegd.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login