Nieuws

Informatie toegangskaarten bij eerste drie thuiswedstrijden Feyenoord

on

Het is bijna zover: de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie sinds ruim een half jaar. Op zondag 20 septemberspelen we eindelijk weer in De Kuip, waar die dag tegen FC Twente 13.000 supporters aanwezig mogen zijn. Dit geldt ook voor de twee daaropvolgende thuiswedstrijden in de Eredivisie, op zondag 27 september tegen ADO Den Haag en zondag 18 oktober tegen Sparta Rotterdam.

Met 13.000 beschikbare plekken kan Feyenoord helaas niet al haar seizoenkaarthouders toegang bieden tot het stadion. Op deze pagina vind je meer informatie over de verdeling en het claimen van kaarten voor de eerste drie Eredivisiewedstrijden.

Belangrijkste punten

 • De eerste drie thuiswedstrijden in de Eredivisie worden als serie aangeboden en hierbij heeft iedere kaarthouder de garantie dat hij of zij tenminste één van de drie wedstrijden kan bezoeken;
 • Je kunt maximaal één kaart per seizoenkaart/lidmaatschap/supporter claimen of bestellen;
 • Mochten er na de eerste periode van claimen nog kaarten beschikbaar zijn voor een wedstrijd, dan hebben seizoenkaarthouders (die al in het bezit zijn van een kaart voor een andere wedstrijd) het recht om voor deze wedstrijd met voorrang een kaart te claimen;
 • Wanneer niet alle kaarten worden geclaimd door seizoenkaarthouders, dan bieden we deze aan in de verkoop aan leden van Het Legioen, Junioren en overige supporters. Zodra deze verkoopperiode is gestart, is het voor seizoenkaarthouders niet meer mogelijk een kaart te claimen;
 • Kaarten zijn persoonsgebonden;
 • Bij het afronden van je bestelling dien je akkoord te gaan met de gezondheidsvragen;
 • Kaarten voor de blinden- en mindervalidetribune zijn uitsluitend te bestellen via Feyenoord Service & Tickets;
 • Alle supporters die een kaart claimen of bestellen, ontvangen een los e-ticket die twee uur na bestelling kan worden gedownload in de Online Ticketshop. De seizoenkaart (hardcard) is, zolang er met beperkt publiek wordt gespeeld, niet geldig;
 • Voor aanvang van de wedstrijd ontvang je nog een e-mail met extra bezoekersinformatie en een advies over een tijdsslot.
 • Voor supporters met een reguliere seizoenkaart vervalt het recht van restitutie op een wedstrijd zodra een kaart voor een wedstrijd is geclaimd.
 • Voor supporters met een reguliere seizoenkaart geldt ook: zodra ze de garantie hebben gehad op een kaart, vervalt hierbij het recht op restitutie over die wedstrijd. Iedere seizoenkaarthouder heeft in de eerste drie wedstrijden de mogelijkheid om tenminste één wedstrijd te bezoeken. Wordt er voor geen enkele van deze drie wedstrijden een kaart geclaimd, wordt er toch één wedstrijd in mindering gebracht op de restitutie.

Meer weten over de verdeling en het claimen van kaarten? Klik dan op onderstaande button. Let op: vandaag om 18.00 uur begint de claimperiode voor Feyenoord – FC Twente.

CLAIM JOUW KAART VOOR FEYENOORD – Fc TWENTE

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login