Nieuws

Informatie omtrent wegwerkzaamheden van en naar De Kuip

on

Komend weekend vinden er wegwerkzaamheden plaats op diverse routes van en naar De Kuip. Supporters die de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht van aanstaande zondag bezoeken, dienen eventueel rekening te houden met langere reistijd en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te reizen.

In verband met onderhoudswerkzaamheden is de A20 komende weekend dicht van knooppunt Kleinpolderplein naar knooppunt Kethelplein (de andere rijrichting is gewoon beschikbaar). Je dient rekening te houden met een reistijdvertraging 10 – 30 minuten op de volgende trajecten:
– A13 van Den Haag naar Rotterdam voor Kleinpolderplein;
– A20 van Gouda naar Hoek van Holland ter hoogte van knooppunt Kleinpolderplein;
– A16 ter hoogte van knooppunt Terbregseplein.

Tevens zijn er in de stad enkele afsluitingen in verband met wegwerkzaamheden. De omleidingen worden middels borden weergegeven. Zo is de Laan op Zuid richting de A16 afgesloten en geldt er een wegafsluiting op de Vaanweg richting de A15. Indien je gebruik dient te maken van een van deze routes, volg dan de omleidings- en informatieborden langs de route. Kijk voor meer informatie op www.vananaarbeter.nl.

Mis geen minuut, kom op tijd
Feyenoord roept alle supporters die aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht bezoeken op om in verband met de verwachte drukte op tijd af te reizen naar het stadion. Alle toegangspoorten van De Kuip zijn vanaf 13.00 uur geopend voor het publiek.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login