Nieuws

Informatie omtrent wedstrijd Feyenoord – Fc Emmen

on

Feyenoord speelt zaterdag om 20:00 uur de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen FC Emmen. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie avond. Graag informeren we jou over deze wedstrijd.  

Afscheid Jens Toornstra
Zaterdagavond staat niet alleen in het tegen van het duel met de ploeg uit Emmen, maar ook van het afscheid van Jens Toornstra. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd wordt de aanvoerder van afgelopen seizoen in het zonnetje gezet en bedankt voor acht jaar dienstverband.

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 18:30 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 16:30 uur.

Bij de poorten van het stadion wordt gevraagd om jouw wedstrijdkaart. Zorg dat je die bij de hand hebt bij de poort, dit versnelt de instroom. Voor deze wedstrijd zijn alle poorten (met uitzondering van poort 25, Entree Maasgebouw en het uitvak) voor iedereen toegankelijk. Je kunt naar binnen bij elke poortrange en je bent niet verplicht de poortrange op je wedstrijdkaart te volgen. Als jouw poort druk is, krijg je via een rustigere poort ook toegang. 

Let op: deze regeling geldt bij de wedstrijd Feyenoord – FC Emmen en is niet van toepassing bij alle wedstrijden. Houd hiervoor de wedstrijdinformatie in de gaten.

Vervroegde opening
De poorten aan de blauwe zijde (40 t/m 42) gaan al om 17:30 uur open. Buiten bij de Vereeniging aan de Olympiazijde draait een DJ voorafgaand aan de wedstrijd. Hier staat een groot terras opgesteld met verschillende barretjes. Er is toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart.

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4-formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan een A4’tje zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de ingenomen objecten weer op te halen.

Vervoer
Kom met de (deel)fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer naar het stadion. Voor de fietsers en scooters is er een gratis fietsenstalling op P4 en onder het Stadionviaduct met toezicht. Reis je met het OV? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Stadion. 

Let op: De Feyenoord Supportersbus rijdt dit seizoen helaas niet meer. 

Zet je iemand af of word je afgezet? De algemene informatie rondom bereikbaarheid vind je hier.

Auto
Tijdens dit evenement is het druk rondom het stadion. Houd hier rekening mee als je met de auto komt en neem voldoende tijd in acht om de parkeerlocatie te bereiken.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats, bestel dan een parkeerkaart voor vertrek. Parkeren in de buurt van De Kuip is € 18,-. BESTEL HIER JOUW PARKEERKAART

De parkeercapaciteit rondom De Kuip is beperkt. Als je zonder parkeerkaart naar het stadion komt, dan adviseren we om naar P+R Beverwaard te rijden en hier gratis je auto te parkeren. Je reist, ook gratis, met de tram binnen vijftien minuten naar De Kuip.

Overig
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Het is om die reden dus niet toegestaan te roken op de tribune, binnenring en trappen van Stadion Feijenoord, De Kuip. 

Alvast dank voor jouw medewerking en tot zaterdag!

Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply