Nieuws

Informatie omtrent laatste training voor Klassieker

on

Feyenoord traint zaterdag in De Kuip voor het laatst in aanloop naar de Klassieker van zondag. Ben jij er ook bij? In dit bericht lees je alles over je reis naar en de toegang tot het stadion

Poorten om 9:30 uur open
De training in De Kuip begint om 10:30 uur. Supporters hebben vanaf 9:30 uur toegang tot het stadion, via de poorten 19 t/m 24. Supporters kunnen plaatsnemen op de eerste ring van de Gerard Meijer Tribune (vak X is niet toegankelijk).

Sfeeractie
Evenals bij de eerste open training van dit seizoen bereidt Feyenoord in samenwerking met FSV De Feijenoorder en supportersgroep De Noordzijde een fraaie sfeeractie voor. Dit om spelers en staf op passende wijze te steunen op weg naar de Klassieker. Het zelf meenemen en afsteken van vuurwerk, fakkels en rookpotten is niet toegestaan.

Gezinsvak & mindervaliden
Vak W1 is aangewezen als gezinsvak. Kom je met kinderen of het gezin naar De Kuip, dan kun je met hen plaatsnemen in dit vak. Dit is uiteraard geen verplichting. Mindervalide supporters kunnen plaatsnemen op vak ZIN. Zij hebben toegang tot het stadion via poort 25. Hetzelfde geldt voor supporters met kinderwagens.

Legioenzaal
De Legioenzaal achter de noordzijde van het stadion is zaterdag geopend. Bezoekers van de laatste openbare training voor de uitwedstrijd tegen Ajax zijn hier vanaf 9:30 uur welkom.

Reisinformatie
De Kuip is met de trein, tram of fiets uitstekend bereikbaar. Kom je met de auto? Parkeren kan zaterdag gratis op P2 t/m P4. Alle informatie over je reis naar het stadion en de bereikbaarheid van De Kuip vind je hier.

Betaalmogelijkheden
Rondom de openbare training is het mogelijk om met contant geld te betalen. De counters bij de gele zijde zijn geopend. Geen contant geld op zak? Uiteraard kun je ook gewoon pinnen of betalen met munten uit het seizoen 2019-2020. Let op: er vindt zaterdag géén muntenverkoop plaats.

Feyenoord Fanshops
De Feyenoord Fanshops bij De Kuip zijn rondom de laatste openbare training voor de Klassieker geopend.

Tot zaterdag in De Kuip!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login