Nieuws

Informatie omtrent Kameraadjes Voetbalfeest

on

De Kuip is komende zondag het decor van de vijfde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest. Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur is er in het stadion van alles te beleven voor de leden van de Feyenoord Juniorclub. Hieronder lees je de belangrijkste (reis)informatie over het uitverkochte feest in De Kuip.

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de Feyenoord-spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. 

In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten als Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maan! Waar kun je zondag welke activiteiten vinden? Kijk hiervoor op de plattegrond (klik hier).

Gratis reizen met de RET
Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar kunnen op zondag 24 maart gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis met de RET. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Parkeren
Bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest kunnen gratis parkeren op parkeerplaatsen P2, P3, P4 en P6 van De Kuip. Op parkeerplaats P2 is een deel afgezet voor mindervaliden: op vertoon van je kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest en je invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren.

Toegang
Het Kameraadjes Voetbalfeest is volledig uitverkocht. Dus let op: print de e-tickets uit op A4-formaat en neem deze mee naar De Kuip. Zorg ervoor dat je de oorspronkelijke grootte van het e-ticket in stand houdt (niet verkleinen) en print meerdere e-tickets los van elkaar uit (niet dubbelzijdig!).

Het is niet mogelijk om het e-ticket vanaf een mobiel toestel te laten scannen. Het e-ticket biedt slechts één keer toegang en dient te worden aangeboden bij de ingang. De ingang van het Kameraadjes Voetbalfeest bevindt zich bij de poorten 34 t/m 52.

Meer informatie
Niet alles kunnen vinden wat je zocht? Op www.kameraadjes.nl/voetbalfeest vind je nog meer (praktische) informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Service & Tickets via 0900-1908 (€0,45 per gesprek), www.feyenoord.nl/service of via Twitter: @VraagFeyenoord.

Feyenoord wenst alle bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest een onvergetelijke dag in De Kuip!

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login