Nieuws

Informatie omtrent kaartverkoop Bekerwedstrijd Feyenoord – Ajax

on

Feyenoord start op woensdag 6 februari aanstaande met de kaartverkoop voor de Klassieker in de halve finale van de KNVB Beker. De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax om een plek in de bekerfinale wordt op woensdag 27 februari om 20:45 uur gespeeld in De Kuip. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 6 februari 10:00 uur hun eigen plaats terugkopen in de Online Ticketshop. Deze voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 13 februari, 23:59 uur. Seizoenkaarthouders profiteren deze week van ongeveer 30% korting. De exacte prijzen en overige informatie vind je hier. Seizoenkaarthouders worden dinsdag ook persoonlijk geïnformeerd.

Legioen-leden en Junioren
Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes zijn vanaf zaterdag 16 februari aan de beurt. Zij kunnen die dag vanaf 9:00 uur twee kaarten kopen per lidmaatschap. Voor seizoenkaarthouders geldt dat ze vanaf dat moment één kaart kunnen bijkopen, of twee kaarten kunnen kopen indien ze hun eigen plaats niet hebben teruggekocht. Deze periode loopt tot en met woensdag 20 februari, 17:59 uur. Leden worden vrijdag 15 februari persoonlijk geïnformeerd.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (12 t/m 14 jaar) maar wil je wel graag voorrang op de kaartverkoop voor de halve finale? Meld je dan uiterlijk woensdag 13 februari 19:00 uur aan als lid om te profiteren van de voorrangsperiode.

Overige supporters
Indien er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf woensdag 20 februari 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters.

Alle info
Meer informatie over de kaartverkoop voor de bekereditie van Feyenoord – Ajax, zoals prijzen en beschikbare vakken, vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login