Nieuws

Informatie omtrent Eerste Training 

on

Feyenoord werkt aanstaande zondag om 12.00 uur de eerste training van het nieuwe seizoen af. Voor supporters is de sessie de eerste gelegenheid om kennis te maken met de selectie van Giovanni van Bronckhorst voor het nieuwe seizoen 2015-2016.

Toegang

De poorten van De Kuip zijn zondag geopend vanaf 10.30 uur. Toegang tot het stadion is mogelijk via de poorten 19 t/m 24. In het stadion zijn de vakken Q, R, S, T, U en X op de gele sector vrij toegankelijk voor supporters. De vakken V en W1 gelden als gezinsvakken. Mindervaliden kunnen zich melden bij poort 25. Zij kunnen de training volgen vanaf vak Z. Alle supporters kunnen zondag gratis parkeren op P2 en P3/4.

Vuurwerk niet toegestaan

Het is niet toegestaan om vuurwerk (waaronder fakkels) mee te nemen en/of af te steken in het stadion. Bij de toegangspoorten vindt een fouillering plaats.

Nieuwe thuistenue

Feyenoord werkt de eerste training zondag af in het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2015-2016. Het tenue is evenals de nieuwe trainingslijn zondag voor het eerst verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en in de Feyenoord Fanshop online. De Fanshops bij het stadion zijn zondag geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Tevens is er een extra verkooppunt en een bedrukkingsstand te vinden op de gele zijde. De nieuwe wedstrijd- en trainingslijn is vanaf zondag tevens verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop op het Centraal Station van Rotterdam (9.30 tot 21.00 uur), op de Coolsingel (9.30 tot 18.00 uur) en via de Feyenoord Fanshop online.

Activiteiten

In de buitenring op de gele zijde zijn zondag verschillende activiteiten voor kinderen te vinden, waaronder een springkussen en een voetbalrodeo. Ook kunnen alle jongste supporters op de foto met Coentje.

De Kuip Eten & Drinken
Bezoekers van de eerste training kunnen voor en na de sessie terecht in De Kuip Eten & Drinken voor een hapje of een drankje. Het restaurant op de eerste verdieping van het Maasgebouw is geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.dekuipetenendrinken.nl. 

Service & Tickets

De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn zondag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Supporters kunnen hier onder meer terecht om een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen aan te vragen en te betalen. 

Bron: Feyenoord.nl
  

You must be logged in to post a comment Login