Nieuws

Informatie kaartverkoop SC Feyenoord – Feyenoord

on

De kaartverkoop voor de traditionele ‘broederstrijd’ tussen SC Feyenoord en Feyenoord, die op zaterdag 6 juli om 14.30 uur wordt gespeeld, zal dinsdag 18 juni van start gaan. Kaarten voor het eerste oefenduel van Feyenoord in de voorbereiding zijn verkrijgbaar bij de administratie op Varkenoord en via het kantoor van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV).

Plaatsen voor de hoofdtribune kosten 15 euro per stuk (beperkt aanbod). Tribune- en staanplaatsen zijn voor 10 euro per stuk verkrijgbaar (kinderen tot 12 jaar en 65+ betalen 5 euro). Leden Sportclub Feyenoord en FSV kunnen op vertoon van hun lidmaatschapkaart één reductiekaart voor 5 euro kopen.

Kaarten bestellen via internet kan door een e-mail te sturen naar
info@feyenoordnet.nl met daarin uw gegevens, telefoonnummer en het aantal te bestellen kaarten. Daarna maakt u het te betalen bedrag over naar rekeningnummer 375052348 t.n.v. FSV o.v.v. broederstrijd. U krijgt een bevestigingsmail die geldt als betalingsbewijs (print deze uit). Op de dag van de wedstrijd liggen de kaarten voor u klaar bij de ingang van Sportclub Feyenoord op vertoon van uw bevestiging-/betalingsmail.

SC Feyenoord – Feyenoord op zaterdag 6 juli 2013, aanvang:14.30 uur, Sportcomplex Varkenoord.

Adresgegevens:

Sportclub Feyenoord
Sportcomplex Varkenoord
Olympiaweg 74-76
3078 HT Rotterdam

Kantoor FSV Coen Moulijnweg 53
3077 AT Rotterdam

Verkooptijden: Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten

Bron: Feyenoordnet.nl

You must be logged in to post a comment Login