Feyenoordinbeeld

INFORMATIE KAARTVERKOOP RESTERENDE EUROPA LEAGUE THUISDUELS

on

Feyenoord start op zaterdag 24 september aanstaande met de kaartverkoop voor de twee resterende thuiswedstrijden in de Europa League. De kaartverkoop is exclusief voor seizoenkaarthouders en Legioenleden. Beide groepen kunnen die dag vanaf 9:00 uur een passe-partout kopen voor de duels met Zorya Luhansk (donderdag 20 oktober) en Fenerbahçe (donderdag 8 december).

.
Kuip
De formatie van trainer Giovanni van Bronckhorst begon vorige week uitstekend aan de groepsfase van de Europa League, door in een sfeervolle Kuip met 1-0 te winnen van Manchester United. In de strijd om de bovenste twee plaatsen in de poule, die recht geven op een ticket voor de volgende ronde, kan het team de steun van het legioen ook in de overige twee thuiswedstrijden goed gebruiken. Ben jij erbij tegen Zorya Luhansk en Fenerbahçe?

.

Prijs

Passe-partouts, die toegang bieden tot beide Europese thuisduels, zijn verkrijgbaar vanaf 68 euro per stuk. Voor deze prijs geldt geen korting meer, zoals bij de voorrangsperiode nog wel het geval was. Seizoenkaarthouders en Legioenleden die nog geen kaart hebben voor de resterende twee thuiswedstrijden in de Europa League ontvangen vrijdag een e-mail met inloggegevens, waarmee ze via www.feyenoord.nl/ticketshop een passe-partout kunnen aanschaffen. De verkoop van passe-partouts loopt tot en met vrijdag 7 oktober aanstaande.

.

Losse kaartverkoop

Op zaterdag 8 oktober vanaf 11:00 uur start voor de thuiswedstrijd tegen Zorya Luhansk losse kaartverkoop, ook exclusief voor seizoenkaarthouders en Legioenleden. Omdat er weinig supporters meereizen met de club uit Oekraïne zijn er voor dat duel meer kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters. Voor de thuiswedstrijd tegen Fenerbahçe vindt geen losse kaartverkoop plaats.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login