Nieuws

Informatie kaartverkoop Bekerwedstrijd Feyenoord – Fc Utrecht

on

Feyenoord start morgen (woensdag) met de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Het duel in de achtste finale van het bekertoernooi wordt gespeeld op donderdag 20 december, aanvang 20:45 uur. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop. 

Voorrangsperiode seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders krijgen als eerste en een week lang de kans om hun eigen plaats terug te kopen voor de bekerwedstrijd. Van woensdag 14 november 9:00 uur tot woensdag 21 november 23:59 uur is hun eigen plaats exclusief voor hen gereserveerd. 

Korting
Tijdens deze voorrangsperiode profiteren seizoenkaarthouders bovendien van ruim 30% korting op een kaart (automatisch verrekend in de Ticketshop). Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 17,50 per stuk. Seizoenkaarthouders worden vandaag (dinsdag) ook persoonlijk per mail geïnformeerd.

Legioen-leden en Junioren Kameraadjes
Voor leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes start de kaartverkoop op zaterdag 24 november om 9:00 uur. Zij kunnen tot en met woensdag 28 november 17:59 uur vier kaarten kopen voor de bekerwedstrijd. Voor seizoenkaarthouders geldt dat zij in deze periode per seizoenkaart drie kaarten kunnen bijkopen of vier kaarten kunnen kopen wanneer zij hun eigen plaats niet hebben teruggekocht. In deze periode geldt bovendien nog de vroegboekprijs.

Word lid!
Nog geen lidmaatschap van Feyenoord? Word voor 20 november 19:00 uur nog lid van Het Legioen of Juniorclub Kameraadjes, dan profiteer je nog van voorrang en korting op de kaartverkoop voor Feyenoord – FC Utrecht.

Vervolg
Voor overige supporters gaat de kaartverkoop op woensdag 28 november, 18:00 uur van start. Zij kunnen vanaf dat moment vier kaarten kopen voor de reguliere prijs, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid.

Alle info & prijzen
Alle informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord – FC Utrecht inclusief een volledig overzicht van de prijzen per vak en per periode vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login