Nieuws

Informatie kaartverkoop bekerfinale 2024

on

Feyenoord start op woensdag 3 april aanstaande met de kaartverkoop voor de finale van de TOTO KNVB Beker. De finale tegen N.E.C. wordt op zondag 21 april om 18:00 uur gespeeld in De Kuip. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Beschikbaarheid kaarten
Hoewel Feyenoord tegen N.E.C. de thuisspelende ploeg is, blijft de bekerfinale een wedstrijd die door de KNVB wordt georganiseerd en waarin Feyenoord ‘uit’ speelt in De Kuip. Mede hierom is het aantal kaarten dat de club krijgt beperkt en zijn er uiteindelijk ongeveer 13.000 kaarten beschikbaar voor supporters. De overige tickets voor Feyenoord worden verdeeld onder zakelijke relaties, partners, Feyenoord Academy, Sportclub Feyenoord, personeel en de selectie van Feyenoord 1.

Voor de bekerfinale worden uitsluitend tickets aangeboden aan seizoenkaarthouders. Leden van Het Legioen, Junior Kameraadjes en overige supporters komen niet in aanmerking voor kaarten. Bij de kaartverkoop voor deze finale krijgen de meest trouwe uitkaarthouders de kans om gegarandeerd een ticket te kopen. Dit betreft alle seizoenkaarthouders met een Diamond- of Goldcard of Silvercardhouders die ten tijde van de halve finale tegen FC Groningen zouden zijn gepromoveerd naar een Goldcard.

Voorrang
De groep Diamondcardhouders, Goldcardhouders en toegewezen Silvercardhouders krijgen voorrang. Voor deze supporters start de verkoop op woensdag 3 april om 18:00 uur, met een voorrangsperiode die loopt tot en met vrijdag 5 april om 23:59 uur. Of je tot de groep toegewezen uitkaarthouders behoort, kun je terugvinden in je profiel van de Ticketshop onder ‘Mijn Lidmaatschap’. 

Overige Seizoenkaarthouders
Voor overige seizoenkaarthouders start de verkoop op zaterdag 6 april om 09:00 uur. De kans op een ticket is ongeveer één op drie. Belangrijk is om vóór 09:00 uur online aanwezig te zijn in de virtuele wachtrij. Vanaf dat tijdstip worden wachtrijnummers willekeurig toegekend, het maakt dus niet uit hoe ver voor 09:00 uur je in de wachtrij komt. Kom je na 09:00 uur in de wachtrij, dan sluit je achter in de wachtrij aan. Je komt de virtuele wachtrij alleen binnen met het e-mailadres dat aan jouw Ticketshop-account is gekoppeld en waaronder jouw seizoenkaart valt. Je kunt dit e-mailadres wijzigen of controleren in je Ticketshop-account t/m vrijdag 5 april om 13:00 uur.

Maximaal twee tickets per order
Per seizoenkaarthouder is het mogelijk om maximaal één ticket per seizoenkaart voor de finale te bestellen. Er kunnen maximaal twee tickets per order worden besteld, ook wanneer je meer dan twee kameraden aan je account hebt gekoppeld. Ben je met een grotere groep? Maak dan koppeltjes in verschillende Feyenoord-accounts, want je kan maar twee tickets per order kopen. Ook seizoenkaarthouders op bedrijfsnaam met meer dan twee seizoenkaarten kunnen maximaal twee tickets per order proberen te bemachtigen.

Mindervaliden
Voor de bekerfinale zijn er 35 rolstoel tickets beschikbaar op vak ZIN. De kaartverkoop voor mindervalide supporters start op maandag 8 april om 18:00 uur. Iedere mindervalide supporter die een mindervalide kaart heeft bemachtigd op vak ZIN kan gratis één begeleider meenemen. Wanneer je een mindervalide kaart koopt wordt door Feyenoord op dinsdag 9 april de begeleiderskaart toegevoegd aan je order. Het mobile ticket ontvang je in de Feyenoord App.

Zwarthandel
We adviseren supporters met klem alleen tickets aan te schaffen via de officiële kanalen van Feyenoord. De vraag naar tickets is enorm en dit trekt helaas ook malafide verkopers aan. Wees waakzaam voor fraude en koop je tickets alleen via de officiële Feyenoord Ticketshop om teleurstellingen te voorkomen.

Seizoenkaarthouders worden ook persoonlijk per mail geïnformeerd over deze kaartverkoop. Meer informatie staat op deze pagina.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply