Nieuws

Informatie Feyenoord – Fortuna Sittard

on

Feyenoord speelt komende zondag om 14:30 uur zijn eerste competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. We heten je van harte welkom in De Kuip voor de start van het Eredivisie-seizoen 2023-2024. Lees hier alle informatie rondom jouw wedstrijdbezoek.

Toegang
Je kunt tijdens deze wedstrijd al om 12:00 uur naar binnen aan de blauwe zijde om gezellig een drankje te doen bij de Vereeniging. Vanaf 12:30 openen de overige poorten aan de gele, groene en oranje zijde en kun je het stadion overal betreden. Je hoeft dus niet de poort te gebruiken die op jouw ticket vermeld staat. Is het ergens rustig, gebruik dan gerust een andere poort!  

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 11:00 uur. Deze zullen vanaf 14:30 uur sluiten.

Werkzaamheden Roseknoop
Let op: van 1 mei tot en met 31 oktober 2023 is onder andere de Laan op Zuid bij het Varkenoordseviaduct afgesloten voor auto’s trams en bussen. Ga voor alle werkzaamheden, de omleidingen én alternatieven naar: http://www.rotterdamonderweg.nl/roseknoop en RET.nl/roseknoop

Gewijzigde tramsituatie (in- en uitstaphalte)
Er rijden trams tussen Maashaven en P+R Beverwaard waarbij halte Breeplein de nieuwe tijdelijke halte is om uit te stappen. Vanaf deze halte kun je naar De Kuip lopen via de aangegeven routes. Vanuit het centrum vertrekken dus geen trams richting De Kuip. Bezoekers die vanuit het centrum reizen kunnen met de metro naar station Maashaven en daar op de tram stappen. Tramlijnen 2, 20, 23 en 25 hebben wijzigingen bij de Roseknoop.

Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl/roseknoop of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Openbaar vervoer vanuit Rotterdam Centrum naar de Kuip
Voor supporters die vanuit Rotterdam Centrum naar De Kuip willen reizen, wordt naast de gewijzigde tramroute vanaf station Maashaven ook geadviseerd om op de trein te stappen vanaf Rotterdam Centraal of Station Blaak en uit te stappen op halte Stadion Feijenoord.

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies om gemakkelijk op de juiste plek te komen. Alle parkeerterreinen rondom het stadion blijven gewoon bereikbaar.

Nieuwe biercounters op de binnenring
Om jou op de snelst mogelijke manier van je drankje te voorzien, zijn de koffiecounters op de binnenring vervangen door biercounters. Hier kun je uitsluitend bier halen, vers getapt met het nieuw geïnstalleerde raptap-systeem. Hiermee kunnen we snel meerdere biertjes tegelijk tappen. Wil je graag koffie bestellen? Dan helpen we je graag bij een van onze reguliere drankcounters.

Extra activiteiten Kameraadjes
Vanaf 13:30 uur zijn er voor Kameraadjes leuke activiteiten te doen in de groene zone. Onze jongste supporters kunnen onder begeleiding van Feyenoord-trainers hun voetbal-skills testen, zich laten schminken en natuurlijk op de foto met Coentje.

Tot zondagmiddag
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie wedstrijd toe.

Bron: Feyenoord..nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply