Nieuws

Informatie bezoekers Bekerfinale AZ 1 – Feyenoord A1

on

Feyenoord A1 wist zich eind april te plaatsen voor de bekerfinale nadat de ploeg van trainer Roy Makaay in de halve finale met 2-1 had afgerekend met FC Den Bosch. De bekerfinale voor A-junioren tussen AZ en Feyenoord wordt woensdag 28 mei om 15.00 uur gespeeld in het Afas Stadion van AZ te Alkmaar. Bij het bezoek van deze wedstrijd zijn de KNVB standaardvoorwaarden / het Reglement van orde KNVB van kracht. Houdt daarbij rekening met fouillering en het tonen van een geldig legitimatiebewijs.

De bekerfinale tussen de hoogste jeugdelftallen (Onder 19) van beide clubs is gratis toegankelijk. Feyenoord-supporters kunnen plaatsnemen achter het doel op de Alkmaarder Hout-tribune (westzijde). Toegang geschiedt via de toegangspoorten van vak K/L (bezoekersvak). Supporters gebruikmakend van een auto of bus parkeren gratis op parkeerterrein P2. Voor de volledigheid plaatsen we hieronder een routebeschrijving:

Vanuit zuidelijke richting nader je Alkmaar via de A9. Bij de splitsing, voor verkeersplein Kooimeerplein, houd je richting Ring Alkmaar (West) / Centrum / Heiloo / Den Helder aan. Deze weg loopt omhoog en komt bij het stadion uit (je moet dus niet de weg richting Ring Alkmaar (Oost) / Heerhugowaard volgen).

Als je vervolgens bij verkeersplein Kooimeerplein rechts aanhoudt, kom je bij de hoofdingang van het Afas stadion uit. Na ongeveer 200 meter zie je aan de linkerzijde parkeerterrein P2 waar je gratis kunt parkeren.

Feyenoord bedankt alle supporters die woensdag de bekerwedstrijd voor A-junioren bezoeken bij voorbaat voor hun sportieve en positieve steun!

Bron: Feyenoord.nl

20140527-184435-67475648.jpg

You must be logged in to post a comment Login