Nieuws

Indrukwekkends lijst met spelers bij afscheid Kuyt

on

Voor zijn afscheidswedstrijd op 27 mei in De Kuip heeft Dirk Kuyt een indrukwekkende lijst met spelers kunnen regelen. Er worden drie teams samengesteld: een mix van het huidige en oude Feyenoord, een Oranje-team en ‘de vrienden van Dirk’, met spelers van FC Utrecht, Liverpool en Fenerbahçe.

“Ik ben er trots op dat Thomas Buffel, Patrick Lodewijks, Rick Karsdorp, Salomon Kalou, die eigenlijk nooit echt afscheid hebben kunnen nemen van de Feyenoord-fans, dat alsnog kunnen doen”, zegt Kuyt in gesprek met De Telegraaf. “En ook Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, John Heitinga en Nigel de Jong zijn erbij, net als Edwin van der Sar, Giovanni van Bronckhorst, Frank de Boer en Phillip Cocu.”

Ook uit het buitenland komen vele sterren. Zoals bijvoorbeeld Steven Gerrard, Jamie Carragher en Jerzy Dudek. “Analisten bij de Champions League-finale in Kiev, de avond daarvoor. Maar we hebben alles in het werk gesteld om ze te kunnen laten spelen.” Luis Suarez wil ook komen, maar hij hoopt de Champions League-finale te spelen en te winnen met Barcelona. “Hij rekent erop die dag na de finale de Champions League-winst te mogen vieren”, lacht Kuyt.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou