Nieuws

In de Kuip groeit onvrede over niet scorende Kazim

on

Slechts zeven tegentreffers en tegen FC Dordrecht alweer voor de zevende keer een ‘clean sheet’ (2-0). Feyenoord zou de week met Sevilla-thuis en PSV-uit vol vertrouwen moeten ingaan. Maar er is onvrede over het gebrek aan doelpunten van spits Colin-Kazim Richards, die in het veld ook nog eens openlijk ruziede met teamgenoot Tonny Vilhena.

Diep in de tweede helft waren er de opvallende handgebaartjes tussen Colin Kazim-Richards en Tonny Vilhena. Vilhena verweet de spits egoïstisch gedrag bij een aanval van Feyenoord, waarna er een stevige woordenwisseling ontstond. Het deed een beetje denken aan Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie, onlangs bekvechtend met elkaar in het shirt van Oranje tegen Kazachstan.

Feyenoord zocht in De Kuip wanhopig naar een gaatje in de defensie van FC Dordrecht, wat voor andere clubs in de Eredivisie dit seizoen over het algemeen nauwelijks een probleem bleek. De frustratie spatte er vanaf. Langzaam maar zeker laat het gemis van een doelpuntenmaker in het elftal zijn sporen na.

Na afloop bagatelliseerde Fred Rutten de onvrede tussen de spits en de linksbenige middenvelder, die buiten het veld overigens uitstekend met elkaar kunnen opschieten. Maar toch was het akkefietje tussen beide spelers veelzeggend over de huidige situatie van de Rotterdammers. Technisch directeur Martin van Geel bezocht zelfs de kleedkamer om de kemphanen, die hun vete toen overigens al lang en breed hadden bijgelegd, te vragen de vrede met een ferme handdruk te bezegelen.

Was er de afgelopen twee seizoenen een speler bij Feyenoord die vol in de schijnwerpers Graziano Pellè van repliek durfde te dienen? Was er voor de komst van die Italiaanse doelpuntenmachine iemand die John Guidetti in een volle Kuip de waarheid durfde te vertellen? Het antwoord is nee en zegt alles over het huidige spitsenprobleem bij Feyenoord.

Colin Kazim-Richards scoorde zaterdag voor de zevende keer op rij niet. Als Feyenoord er al niet in slaagt om FC Dordrecht soepel over de knie te leggen, mag de club dan dromen van een nek-aan-nekrace met PSV en Ajax om de landstitel?

Bron: Ad.nl

IMG_8395.PNG

You must be logged in to post a comment Login