Nieuws

In bezit hebben of afsteken vuurwerk op eerste training verboden

on

De eerste training van het seizoen 2013 – 2014 vindt plaats op woensdag 26 juni in De Kuip. De oefensessie begint om 14.00 uur en zal door de selectie van trainer Ronald Koeman worden afgewerkt in het nieuwe uittenue, dat tijdens de eerste trainingsdag voor het eerst verkrijgbaar is in de Feyenoord Fanshop en bij verschillende stands rondom het stadion.

Gratis toegang
Supporters die de eerste training bij willen wonen, kunnen dit doen vanaf de volgende vakken op de gele sector: Q, R, S, T, U en X. Het stadion kan vanaf 13.00 uur worden betreden via de toegangspoorten 19 t/m 24. De toegang tot de eerste training is uiteraard gratis.

Gezinsvakken
De vakken V en W1 gelden tijdens de eerste training als gezinsvakken. Invalide supporters kunnen het stadion betreden via toegangspoort 25 en de training volgen vanaf vak Z.

Eten en drinken
In het stadion zullen verschillende catering- en horecapunten geopend zijn en is er de mogelijkheid tot een
rondleiding door De Kuip. Tijdens de eerste training is het mogelijk om met munten van afgelopen seizoen te betalen of contant.

Stands
In het stadion zullen er diverse stands te vinden zijn, onder andere van Het Legioen en Kameraadjes. Voor de jeugdige fans is Coentje aanwezig. Uiteraard kunnen supporters ook bij de eerste training terecht om een seizoenkaart aan te vragen. De loketten van Service & Tickets zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Parkeren
Supporters kunnen op de parkeerterreinen P2/3/4 vrij parkeren.

Gedragsregels
Evenals bij alle wedstrijden en andere evenementen die Feyenoord organiseert zijn ook bij de eerste
training de gedragsregels van Feyenoord van kracht. Het in bezit hebben of afsteken van vuurwerk is niet
toegestaan. Supporters die hierover vragen of opmerkingen hebben kunnen dit kenbaar maken via het reactieformulier.

You must be logged in to post a comment Login