Nieuws

Immers ziet Kuyt graag naar Feyenoord komen

on

Voor Feyenoord-middenvelder Lex Immers is een duel met zijn oude club ADO Den Haag speciaal, iedere editie weer. “Het zal altijd mijn club blijven, maar dat telt zondag niet. Wij moeten drie punten pakken,” aldus de Hagenaar die in de belangstelling zou staan van het Engelse Leicester City. “Ik weet daar niets van.”

“Ik kan je het telefoonnummer van Frank Schouten geven, mijn zaakwaarnemer. Ik kan er weinig over zeggen en denk er ook niet aan. Er zijn genoeg geruchten. Ik ben met Feyenoord bezig, wij willen zo hoog mogelijk eindigen,” aldus Immers.

Jordy Clasie liet vorige week weten het seizoen sowieso in de Kuip af te maken. Immers wil zo ver niet gaan. “Dat kan je nooit zeggen, tenminste, zo sta ik er in. Niet dat ik iets te verbergen heb, maar je weet nooit wat er langskomt. Als er een grote club komt en Feyenoord kan niet weigeren en ik ook niet, ja. Maar het liefst maak ik het seizoen wel af. Ik heb het naar mijn zin en dit laat je niet zomaar achter je.”

Toch hoopt Immers wel ooit op een buitenlands avontuur. “Die droom heb ik zeker ja, Ik ben 28, heb er de leeftijd voor zou je zeggen, het lijkt mij absoluut leuk een keer te zien hoe de cultuur is in het buitenland.”

Zondag treft Immers met Feyenoord zijn oude club ADO Den Haag. “Dat blijft een aparte wedstrijd voor mij, ik woon op twee minuten van het stadion. Ik heb daar goede jaren gehad,” aldus de middenvelder, die veel contact heeft met bevriende Hagenaren. “Ze wensen mij zondag even geen succes, hopen ze liever dat ik op de tribune zit. Geintjes maken hoort er bij, dat blijft leuk. Ze hebben een keer mijn deur geschilderd, maar dat hoeven ze niet nog een keer te doen. Dan mogen ze ‘m zelf komen schoonmaken,” lacht hij.

Dirk Kuyt wordt de afgelopen weken veel in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. De huidige speler van het Turkse Fenerbahce wil zijn loopbaan dolgraag afsluiten in de Kuip. Immers ziet hem graag komen. “Ja, waarom niet? Ervaring er bij. Ik heb veel respect voor Dirk. Ik ken hem persoonlijk niet, maar als je ziet wat hij gepresteerd heeft, waar hij heeft gespeeld, tja. Ik heb vol bewondering naar hem gekeken op het afgelopen WK. Hij is multifunctioneel en kan ons veel bijbrengen. Leeftijd speelt voor mij geen rol, dus ik zeg; waarom niet?”

Bron: Rijnmond.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login